Понедельник, 13.05.2024, 07:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
База даных
Внимание!!!

Поиск
Музыка

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 160
Случайное фото
Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
МОЯ ПРАВДА
Главная » 2012 » Февраль » 17 » Заборонемо торгувати нашою землею!
12:01
Заборонемо торгувати нашою землею!

ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ!

БРАТИ І СЕСТРИ!

СЕЛЯНИ І ГОРОДЯНИ!  ЮНІ І ДОРОСЛІ!

ВІЙСЬКОВІ І ЦИВІЛЬНІ! МАТЕРІ І ДІТИ!

        Антинародні олігархічні сили прагнуть узаконити злочинну торгівлю українською землею. Проте введення в дію закону про ринок  землі №9001 для нас означатиме катастрофу - набагато страшнішу, ніж Чорнобиль.

        Ринок землі – вигадка ворогів роду людського!

        Олігархічний агробізнес знищує село і селянина, який йому не потрібен. Знищує землю за допомогою агресивних агротехнологій, перетворюючи її на пустелю. Знищує міське населення продуктами харчування, які насичені хімією та ГМО. Це масовий геноцид, в результаті якого вже знищена значна частина населення планети. Досить ознайомитись зі станом речей у таких країнах, як Аргентина, Чилі, Індія та інші, де ринок землі вже працює. Там мільйони селян жорстоко зігнані зі своїх земель і вимушені бомжувати в містах, не маючи засобів для існування. Шириться і міцніє масовий громадянський рух безземельних.

        Але їм уже пізно, а нам ще ні. Для України ринок землі також означатиме знищення державності та основи нації, бо в кого Земля, той і господар. А село – живий корінь народу. Кожна мисляча людина розуміє – ЗЕМЛЕЮ ТОРГУВАТИ НЕ МОЖНА! ЗЕМЛЯ – НАША МАТИ!

        Жодна з релігій світу не дозволяє торгувати землею. А селянин, який має пай і не може його обробити, повинен мати можливість продати його за ринковою ціною Українській Державі. А Держава повинна заплатити за пай ринкову ціну і передати його громаді у вічне користування. Держава зобов’язана забезпечити громаді право на користування та розпорядження землею в межах громади. Земля повинна мати не ,,ефективного власника, який ,,ефективно” розвалив промисловість, а дбайливого господаря-хлібороба.

        МИ ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ, КОМУ ДОРОГЕ ВЛАСНЕ ЖИТТЯ, ЖИТТЯ РІДНИХ БАТЬКІВ, ЖИТТЯ ДІТЕЙ ТА ОНУКІВ, НЕ ДОПУСТИТИ ПРОДАЖ РІДНОЇ ЗЕМЛІ! Ми повинні будь-якими методами примусити Верховну Раду законодавчо вилучити з Земельного Кодексу всі розділи, статті та параграфи, які оголошують землю, копалини, водні та лісові ресурси  товаром.

В кожному обласному центрі, в кожному місті та селі потрібно створити дієздатні КОМІТЕТИ ЗАХИСТУ РІДНОЇ ЗЕМЛІ. На виборах підтримаймо тільки ті партії і тих кандидатів, які категорично проти торгівлі землею.

МИ ПОВИННІ, ВІДКИНУВШИ ПОЛІТИЧНІ, МІЖКОНФЕСІЙНІ, МОВНІ ЧИ ІДЕОЛОГІЧНІ СУПЕРЕЧКИ, БУДЬ-ЯКИМ ЧИНОМ ЗАБЛОКУВАТИ І СКАСУВАТИ ЗАКОН ПРО РИНОК ЗЕМЕЛЬ  №9001!

 

  ЗА ЗЕМЛЮ!  ЗА ЖИТТЯ!   ЗА УКРАЇНУ!   МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

        ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОМІТЕТ ЗАХИСТУ РІДНОЇ ЗЕМЛІ

                 т. (044) 501 78 72,  e-mail:  farmasuk1@ukr.net

 

Закликаємо кожного максимально розмножити і розповсюдити цю відозву!
Просмотров: 792 | Добавил: morfey | Теги: земля | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

КОБ политика родина доту пермакультура земельный вопрос власть сыроедение родная партия образы новой цивилизации сотворение Алкоголь Трезвость целомудрие ГМО книги В.Мегре жречество земля экология любовь 21 декабря 2012 Конец света книги притчи Ещё раз о Законе Кармы Закон Кармы Карма Толстой карма наркотики организация поселения РП славянская культура Сепп Хольцер воспитание детей экостроительство еда энергетика земледелие растление вода притча деньги кризис обустройство родового поместья вече родовое поместье Роды вакцинация дольмены ВТО глобализация мировоззрение Климатическое оружие образование Ганди дети управление гендер Ювенальная юстиция телегония законы РИТА секс Сексуальная революция гольфстрим екология ледниковый период проекты родовых поместий
Сделать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2024